Bilik Tidur, Decoration, DIY, Idea Dekorasi

DIY Deko Bilik Kanak-Kanak Lelaki Konsep Industrial Dengan Accent Kayu & Logam

Hasilkan bilik baru untuk kanak-kanak lelaki yang cool seperti dalam perkongsian ini. Asasnya sebuah ‘kanvas’ kosong, ia didekorasi sendiri berkonsepkan industrial dengan accent kayu dan logam.

Sebelum

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Hasil Dekorasi Bilik Kanak-Kanak Konsep Industrial Dengan Kayu & Logam

VIEW IN GALLERY

Katil gantung industrial dibina. Sepasang lampu sconce ‘lengan’ bent logam dipasang tanpa wayar sepenuhnya (menggunakan helah menyeronokkan yang berguna) pada setiap sisi katil, boleh ‘berayun’ sisi ke sisi dan digunakan di meja (untuk binaan LEGO dan ruang seni terutamanya)/katil. Semua aksesori dipasang.

VIEW IN GALLERY

Beam bertutup Stikwood menambah karakter ke bilik serta tahap tarikan dan frame dalam kipas siling Hunter. Segala-gala mengenai siling gelapnya pop, menambah kedalaman pada bilik putih. Mempunyai tempat untuk menggantikan seni karya kanak-kanak lama dengan yang baru, dipamerkan pada zip line logam boleh laras.

VIEW IN GALLERY

Beberapa rak ditambah, digayakan dengan buku dan permainan istimewa. Meja dan rak kayu berwarna cerah memastikan semuanya tidak kelihatan terlalu sepadan.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Salah satu tingkap terbaik dalam rumah, besar dan membawa butiran X di-frame dengan ‘rawatan’ tingkap yang betul. Mempunyai shade roller dan langsir blackout berfungsi penuh, fabrik Yorktowne Plaid dalam glasier membawa tenunan kelabu-tan warm dengan design berkotak hitam dan putih. Sofistikated namun menyeronokkan pada masa sama. Bean bag sangat lembut.

VIEW IN GALLERY

Dresser lama ‘dirombak’, sesuai dengan wajah baru. Stand dibuang (menjadikan pakaian lebih mudah dicapai), dicat dan perkakas digantikan. Atasnya tergantung peta Amerika Syarikat custom berlabel “My Places”. Semua destinasi telah dilawati ditanda. Seni lain di-frame dan dipamerkan.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Diharapkan anda menyukai keseluruhan bilik ini dari deko ke DIY!

Kredit: Remington Avenue