Dapur, Furniture, Kabinet Dapur, Perabot

Apakah Warna Kabinet Dapur Terkini Untuk Dipilih? Lihat Perkongsian Ringkas Ini

Memilih warna kabinet dapur terkini adalah isu besar bagi sesetengah orang. Pengubahsuaian dapur adalah mahal maka mereka pasti mahukan sesuatu yang baik untuk tahun-tahun akan datang. Sekiranya terfikir untuk menyenaraikan rumah untuk dijual, dapur menjadi salah satu faktor terbesar jualan. Oleh itu, dapat difahami bahawa memilih warna kabinet dapur terasa seperti satu keputusan yang sangat penting. Di sini ringkas dikongsikan mengenai warna kabinet dapur terkini yang cantik & trendy.

Pilihan Idea Warna Kabinet Dapur Terkini

Memasukkan warna pada kabinet adalah bagus tetapi lakukan dengan berhati-hati. Warna earthy atau muted adalah pilihan selamat berbanding warna terang yang ‘berani’.

Kelabu & Putih/All-Gray

Jika mempunyai dapur all-white selama bertahun-tahun dan bersedia untuk membuat perubahan tetapi tidak mahukan sesuatu yang drastik, cuba beralih kepada kelabu.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Biru Gelap

Lebih sukakan warna gelap tetapi tidak mahu menggunakan warna hitam sepenuhnya? Deep atau navy blue mungkin menjadi citarasa.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Hitam

Kabinet dapur warna hitam dan putih sentiasa menjadi tumpuan ramai, menjadi bukti bahawa trend ini tidak akan menghilang.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Jika mempunyai gaya kabinet yang disukai, gunakan dan cat sahaja. Jika tidak begitu menyukai hadapan kabinet namun sukakan susunan dapur, hanya dapatkan pintu dan perkakas baru untuknya.

Diharapkan perkongsian kombinasi warna kabinet dapur terkini ini membantu!

Kredit: Dianne Decor