Ubahsuai Bilik Berkonsepkan Moden Yang Mampu Milik Untuk Kanak-Kanak Lelaki

Kanak-kanak pasti sangat gembira dengan bilik yang menyerlahkan personaliti menyeronokkan dan ingin tahu mereka, seperti sebuah bilik kanak-kanak lelaki yang diubahsuai berkonsepkan moden mampu milik ini.

Sebelum

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Kawasan dresser.

Hasil Ubahsuai Bilik Kanak-Kanak Lelaki Konsep Moden

VIEW IN GALLERY

Design katil 2 tingkat simple, berkembar atas dan bersaiz penuh bawah. Warna espresso gelap sepadan baik dengan dresser. Bedding dikekalkan simple dengan quilt kelabu dan lembaran pinstripe. Bantal lama dinaik taraf kepada bantal penyerap kelembapan. Suka membaca sebelum tidur, sconce dipasang setiap tingkat untuk digunakan waktu malam.

Apa yang ada di rumah digunakan, mewujudkan ruang kerja sekolah. Meja disegarkan sedikit dengan cat hitam dan tombol emas. Bracket dan kayu scrap dari garaj dibuat rak ‘terapung’ atas meja. Rak di-warm up dengan lapisan pantas lebihan stain kayu sebelum dipasang pada dinding. Lampu kecil sempurna untuk kawasan meja. Cawan haiwan diisi penuh pensel nombor 2 untuk melukis.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Mural cantik lambang sempurna minat penghuninya terhadap gunung.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Mempunyai pemandangan terbaik dalam rumah.

VIEW IN GALLERY

Sudut banyak fungsi. Shade buluh mencerahkan ruang dan memodenkan rupa tingkap. Lampu sudah dimiliki bertahun disembur cat hitam, sesuai dengan estetika bilik. Mengubah rupa sepenuhnya daripada chrome sebelum ini.

Banyak buku dan LEGO, sistem rak diperlukan, membantu susun atur. 2 rak buku IKEA digunakan dan di-trim ke dinding untuk rupa built-in. Beberapa bakul/bin dari rumah sesuai dengan sempurna, ‘memegang’ kebanyakan LEGO. Beberapa rak dibiarkan terbuka mempamerkan LEGO.

VIEW IN GALLERY

Cermin dimiliki kira-kira 10 tahun kelihatan seperti baru menggunakan Sharpie hitam.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Menyukai dinosaur, planter dino menyeronokkan ditambah.

VIEW IN GALLERY

Kini rupa baru bilik jauh lebih baik berbanding sebelumnya!

Kredit: Building Bluebird

Scroll to Top