DIY, Idea Dekorasi, Idea Kreatif

Hasil Tangan Kreatif Wanita Ini Untuk Deko Rumah Buatkan Ramai Tidak Percaya

Walaupun sekadar rumah sewa, penting untuk kita menghiasnya demi keselesaan kita dan keluarga. Sama juga dengan Azreen Az tetapi cara hiasannya lebih unik kerana kebanyakan perabot dan deko rumahnya diperbuat dari barang-barang terbuang terutamanya kotak, barangan dan wallpaper dari kedai Eco. Semuanya dibina sendiri oleh dia bersama suaminya menggunakan 100% kotak. Hasil kreativitinya dalam mendeko rumah ini membuatkan ramai orang seakan tidak percaya kerana apabila kita melihatnya sepintas lalu, ia kelihatan seperti perabot yang sebenar.

Siapa dapat menyangka bahawa daripada sekeping kotak, boleh menghasilkan pelbagai barangan yang berguna untuk rumah. Menurutnya, bakat yang dikurniakan kepadanya ini akan digunakan untuk terus menghasilkan seni yang kreatif dan unik, walaupun memiliki rumah sendiri suatu masa nanti.

VIEW IN GALLERY

Langsir dari Nagoya, dibeli 5 tahun lalu.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Kusyen sofa jenama Leyna berharga RM 23 sebiji beserta sarung dan kain sofa dari lebihan uniform kerja Azreen. Kakinya pula menggunakan tabung.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Cermin dari kedai Eco dan corak wainscoting menggunakan wallpaper gulung, dibelah dua kemudian spray kepada warna pilihan.

VIEW IN GALLERY

Rak dari IKEA.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Pasu putih dari IKEA.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Frame dari Kaison.

VIEW IN GALLERY

Hasil air tangan suami.

Kredit: Azreen Az