DIY, Idea Dekorasi, Idea Kreatif, Ubahsuai

Idea DIY Tempat Menggantung Barang Gaya Rustik Dari Handle Pintu Terpakai

Mohon share tanda suka

Seseorang yang kreatif, yang sangat meminati dan berbakat dalam DIY mempunyai pandangan mereka sendiri yang berbeza terhadap perkara tersebut. Bagi mereka, ia bukan sekadar sebuah DIY, tetapi mempunyai makna yang tersirat di sebaliknya. Menurut salah seorangnya iaitu Norpadilah Afandi, dia sememangnya menyukai barang-barang yang bukan setakat cantik dipandang, tetapi unik pada masa yang sama. Melalui barangan tersebut, ia mampu mengajak sesiapa sahaja yang memandangnya untuk bersama-sama meneroka betapa seronok dan indahnya berimaginasi, seperti DIY tempat menggantung barang gaya rustik dari handle pintu.

Hasil DIY dari barang terpakai seperti handle pintu ini bukan sahaja dapat menghiburkan mata dan hati, ia juga mendidik diri untuk melazimi minda supaya terus aktif. Khususnya di kediamannya yang digelar ‘kampunghouse’, kebanyakan barang adalah kitar semula dan ubahsuai sahaja, sesuai dengan jiwanya sebagai seorang penggemar dekorasi rustik.

Idea DIY Tempat Gantung Barang Gaya Rustik Dari Handle Pintu

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Boleh sahaja mengekalkan warna asal ataupun dicat kepada hitam untuk lebih menonjol. Cuma untuk ruangan ini, ia lebih sesuai dengan warna putih.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Ada yang mempunyai minat yang sama dengan Norpadilah? Teruskan menghasilkan DIY-DIY kreatif melalui imaginasi anda untuk menginspirasikan semua orang, bukan sahaja peminat deko.

Kredit: Norpadilah Binti Afandi

Related Posts