Decoration, Idea Dekorasi, Ruang Tamu, Ubahsuai

Ubahsuai Dekorasi Ruang Tamu Berkonsepkan Moden Dengan Pendiangan Custom

Beberapa perubahan memberi impak besar dalam ruang. Bagi sebuah ruang tamu ini, yang utamanya, pendiangan gas serba baru. Menerima ubahsuai penuh atas ke bawah, ruang didekorasi berkonsepkan moden dan dipenuhi elemen custom-built, mencerminkan gaya sendiri dan menyampaikan lebih banyak fungsi keseluruhan kepada kehidupan.

Sebelum Deko Ruang Tamu

VIEW IN GALLERY

Tidak mencerminkan gaya.

VIEW IN GALLERY

Hasil Ubahsuai Dekorasi Ruang Tamu Konsep Moden

VIEW IN GALLERY

Tingkap bay customized baru.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Keliling pendiangan Napoleon Ascent 42” dibina custom, memuatkannya. Sebaik binaan disiapkan (semua framing, elektrikal, venting, pemasangan pendiangan, drywall, mud, cat), ‘personaliti’ ditambah dengan molding casing 3-1/4″ seluruh sekeliling pendiangan dan dicat sama seperti base sekeliling. Pendiangan menggunakan suis pintar Caseta Lutron dengan relay.

Ruang mantel ketara, merangkumi outlet tersembunyi pada sisi binaan, dibuat daripada oak merah, dicantumkan bersama biscuit joint dan disesuaikan dengan saiz. Oak semulajadi memberi kedalaman apabila berpasangan dengan warna sekeliling Sherwin -Williams Peppercorn lantai ke siling.

VIEW IN GALLERY

Showstopper ruang, TV The Frame Samsung 49″ atas pendiangan. Keliling ditambah birch, ‘menarik’ lebih banyak warna semulajadi dalam ruang. Pendawaian dilalukan ke One Connect Box melalui dinding dan ke dalam built-in kanan. Flush mount menjadikannya kelihatan sebagai kepingan seni.

Mengalami sedikit kehilangan storan kerana memindah keluar 2 perabot besar, kabinet built-in di kedua-dua belah pendiangan memberikan storan, lebih banyak tempat duduk untuk hiburan dan banyak lagi. Separuh kayu api (kanan) dan separuh storan (kiri). Custom ini dibina mengikut spesifikasi dengan beberapa perkara – atas sesuai dengan ambang tingkap, rak utama boleh menampung komponen media dan storan sesuai untuk keperluan.

VIEW IN GALLERY

Lihat sambungannya di bahagian 2!

Kredit: Clark + Aldine