Hasil Dari Bakat Terpendam, Buatan Perabot Dari Kayu Pine Ini Sangat Kreatif

Untungnya mereka yang mempunyai bakat atau idea-idea yang kreatif dalam menghasilkan aksesori dekorasi rumah dengan sendiri. Untung juga bagi mereka yang mendapat pasangan yang berbakat sebegitu. Selain menjimatkan, mereka boleh berbangga dengan hasil tangan yang mereka lakukan sendiri. Salah seorangnya ialah Madeeha Rahim yang mempunyai suami yang sangat berbakat dalam bertukang. Dalam tempoh 3 bulan sahaja, suaminya telah menghasilkan beberapa perabot rumah yang diperbuat daripada kayu pine, yang telah kami kongsikan di bawah.

Kata Madeeha, dia sendiri tidak menyangka bakat terpendam yang dimiliki oleh suaminya itu. Tambahan pula, dia memang menyukai buatan-buatan dari kayu tersebut malahan tidak kisah dengan harganya yang mahal. Oleh disebabkan minat, dia lebih mengutamakan produk kayu itu berbanding harga. Suaminya membuat semua perabot ini sekadar sebagai hobi dan untuk mengisi masa lapang namun, hasil dari bakatnya yang terpendam itu, semua buatan perabot dari kayu hasil tangannya ini telah menyerlahkan kreativitinya.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Dalam perancangan untuk meletakkan kusyen.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Bukan sekadar cantik dan kemas, yang paling penting semuanya dihasilkan sendiri sahaja. Jika suatu hari nanti mereka membuka tempahan menghasilkan perabot-perabot kayu ini, pasti ramai yang berminat.

Kredit: Madeeha A. Rahim

Scroll to Top