Idea Dekorasi

Idea Deko Rumah Yang Simple Untuk Anda Yang Rasa Bosan Di Rumah

Mohon share tanda suka

Haaa sesiapa yang tengah tak ada kerja tu, bosan-bosan apa kata deko rumah anda bagi lagi cantik dan kemas. Baru lah tak terasa jemu, lebih-lebih lagi dengan keadaan sekarang yang memerlukan kita untuk duduk di rumah sahaja. Hanya deko yang simple-simple sahaja, sekadar untuk bagi segar dan berikan mood baru kepada ruang rumah anda. Di bawah ini kami kongsikan idea deko rumah yang simple yang boleh anda buat sebagai panduan, beserta dengan beberapa barangan deko yang anda boleh dapatkan untuk rumah anda. Tenang je tengok, kan?

– Langsir ditempah

– Sofa dari Kinsen Home

– Kabinet TV berharga RM 450 dari HOI KONG Furniture (Facebook)

VIEW IN GALLERY

– Karpet berharga RM 750 dari Kilang Prima

– Meja sisi dari Home Pro

– Lampu dan kipas siling dari House of Lighting, Puchong

VIEW IN GALLERY

Frame Kaabah dari IG Shop @urbankayukufi atau IG Shop @tasniim_creative88 jika inginkan yang lagi murah.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

– Pasu bunga hitam dari Kaison

– Sarung bantal corak bunga dari IKEA

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

– Pokok dari Kaison dan bakul rotan dari Sportlight

– Sideboard putih jenama Besta dan kerusi kayu dari IKEA

VIEW IN GALLERY

– Almari jenama Besta dan bekas simpanan dari IKEA

– Frame sistem solar dari Kaison

Kredit: Putri Syarahibah

Related Posts