Bilik Tidur

20 Hiasan Dalaman Bilik Tidur Anak Perempuan Yang Menarik

Hari ini kami ingin tunjukkan kepada pembaca hias.my hiasan dalaman bilik anak perempuan yang sangat cantik dan gorgeous untuk anak remaja kita. Untuk tujuan itu kami telah mengumpul design yang cantik di mata dan sesuai untuk gadis remaja. Kalau dulu, semasa anak kita masih kecil tema-tema hiasan seperti hello kitty, kereta, dan juga anak patung menjadi kesukaan mereka. Namun sedar tak sedar mereka sudah meningkat remaja dan citarasa mereka juga sememangnya telah berubah. Biliknya juga harus sesuai dengan citarasa sekarang.

Deko bilik anak perempuan

Tanpa membuang masa anda, di sini kami bawakan design yang menjadi pilihan kami untuk hari ini yang mungkin dapat di aplikasi ke bilik tidur anak perempuan anda menjadikannya sesuai dengan sifat remaja anak anda.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Sebelum membuat keputusan, kita perlu memilih tema hiasan dalaman. Fahami anak kita, hobi mereka, sukan yang mereka minat, selebriti kesukaan, warna, bentuk dan sebagainya. Dengan cara ini secara tidak langsung kita boleh mengenali anak kita dengan lebih lagi. Walau apapun tema yang anda pilih, pastikan untuk memilih warna dinding yang ceria. Jalur, wallpaper dan reka bentuk mural juga boleh digunakan. Dinding pun tidak boring.

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERYCadar warna merah menghiasi kamar bilik

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Baca juga : Hiasan dinding menarik

Di sini kami ingin syorkan untuk memilih perabot bilik tidur remaja yang simple dan elegan. Tidak perlu berbelanja lebih untuk mendapatkan hasil yang menarik.Cukuplah hanya dengan meletakkan katil single atau (2 tingkat), meja study – ada laci, dan almari pakaian. Kalau ada ruang kosong dalam bilik anak anda, boleh juga wujudkan ruang santai  yang memuatkan sofa single yang berwarna terang dengan meja kecil.

VIEW IN GALLERYBilik tidur anak perempuan simple

VIEW IN GALLERYBilik tidur anak perempuan yang menarik

VIEW IN GALLERYCute hiasan dalaman bilik tidur anak perempuan

VIEW IN GALLERYHiasan bilik tidur moden untuk anak perempuan

VIEW IN GALLERY

Baca juga : Hello Kitty

VIEW IN GALLERYIdea bilik tidur dengan wall art pelbagai corak dan warna

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

VIEW IN GALLERY

Sekian dulu untuk kali ini. Diharapkan anda semua suka dengan design bilik tidur anak perempuan yang kami kongsikan. Kalau suka dengan entri ini boleh like kami di facebook fb.com/hias.my untuk membantu kami berkongsi idea-idea baru dalam senibina, hiasan dalaman dan alam kreatif.

Save